חדשות גלריות תמונות מגזין ספורט תרבות ופנאי חברה וקהילה חינוך ולימודים חיי לילה
חפש באתר

מקורות מידע מומלצים ברשת

אורית צוקר - טיפול בחרדות וייעוץ זוגי

הולי בייגל - שירותי קייטרינג חלבי

לימודי הנדסה - הפקולטה להנדסה כימית

פיקסייל - הדפסת תמונות על חומרים

שטרן ושות’ - משרד רואי חשבון בצפון

תושב חוזר - כל מה שכדאי לך לדעת

תמיכה לעמותות - הקמה, רישום וייעוץ

לוח אירועים

  

סקר מקומי

את מי מהסטנדאפיסיטים הבאים הייתם רוצים לראות בנהריה?

  • שחר חסון
  • נדב אבקסיס
  • שלום אסייג

מועדון ילדים ונוער בטרומפלדור

המועדון נפתח מחדש לאחר שעבר שיפוץ מסיבי. ראש העירייה, ז'קי סבג, הבטיח: "אשקיע משאבים רבים להצלחתו"
Bookmark and Share
אין מתאים יותר מחג החנוכה לאור ולתקווה מחודשת, וביום ראשון השבוע נפתח מחדש מועדון לילדים ונוער בשכונת טרומפלדור בעיר. לאחר שבועיים של הכנות, בהן עבר המקום שיפוץ, ניקיון וצביעה, ניתן היה לראות שינוי מן הקצה אל הקצה. תושבי השכונה, שקיבלו הזמנה חגיגית למסיבת חנוכה שנערכה במקום, התרשמו לטובה ממראה המועדון.



האולם התמלא עד אפס מקום עם הגעתו של ראש העירייה, ז'קי סבג, למקום. סבג, שעשה רבות למען פתיחת המועדון, הגיע כדי לכבד את התושבים בטקס הדלקת הנרות, ובין השאר אמר: "חשוב לנו שתושבי השכונה ייהנו מפעילויות מגוונות, ולשם כך דרוש שיתוף פעולה של כולם. אני מתכוון להשקיע משאבים רבים, ואין לי ספק שהמועדון יפרח מחדש". כמו כן אמר ראש העירייה, כי בכוונתו להשקיע משאבים רבים בתחום החינוך הבלתי פורמלי, ולערוך סקר תושבים כדי לבדוק באילו חוגים הם מעוניינים להשתתף. לסיום איחל ראש העירייה לתושבים חג חנוכה שמח.

מנהל מחלקת נוער וספורט, משה שטרית, הזמין את התושבים להגיע למקום ולהתייעץ עם הרכז החדש, כאשר לאחר מכן תיבנה תוכנית המותאמת לרצונותיהם.

החלק המרכזי של הערב הגיע כאשר התושבים נהנו ממופע של גולי מצחיקולי, שהקפיץ את הילדים ושימח אותם עם מיטב שירי החג ועוד הפתעות רבות. בסיום הערב המוצלח חולקו סופגניות וסביבונים כשי לילדים.

עוד בחדשות

מה זה פוליש
מתי כדאי לבצע הובלת דירת 3 חדרים?
10 טיפים לפני שבוחרים ללכת לטיפול זוגי
מה משפיע על הכלכלה שלנו?

תגובות תגובות
X