חדשות גלריות תמונות מגזין ספורט תרבות ופנאי חברה וקהילה חינוך ולימודים חיי לילה

מבזקי חדשות

ניקיון דירה לאחר שריפה – כל מה שחשוב לדעת

התקנת עמדת טעינה לרכב חשמלי על ידי חשמלאי

התקנת עמדת טעינה לרכב חשמלי על ידי חשמלאי כל המידע במאמר הקרוב!

טיפים שחשוב לדעת לפני שקונים קלנועית

קלנועיות הפכו לכלי עזר חיוני עבור אנשים רבים עם מוגבלות בניידות. בפניכם טיפים חשובים שכדאי לדעת לפני רכישת קלנועית >>

הדרכים הבטיחותיות ביותר לרכיבה על רייזר - טיפים שחייבים להכיר

הרייזר הוא רכב שטח פופולרי המציע חוויות מרגשות וביצועים מרשימים. עם זאת, כמו בכל כלי רכב ממונעים, יש לנקוט באמצעי זהירות על מנת להבטיח נסיעה חלקה ומהנה. במאמר זה, נדון בכמה מהטיפים החיוניים להרפתקה בטוחה עם רייזר.

לפני תביעת ביטוח לאומי? הגנו על עצמכם עם עורך דין

כאשר מדובר על הפעלת פוליסת ביטוח בריאות ממלכתי, יש להבין מי הגוף אשר אחראי על תביעות אלו, כיצד להכין את אסטרטגיית התביעה וכל מה שבין לבין אלו. קראו כאן מיהו האגף לביטוח לאומי וכיצד מתבצעת התביעה מולו.

עו"ד תעבורה והסדרי טיעון: אסטרטגיה נכונה בבית המשפט

בין אם מדובר על עבירות תנועה מסוג כזה או אחר, בתי המשפט בישראל נוטים במקרים רבים להחמיר עם הנאשמים, כאשר בחלק מהמקרים הפסיקה עשויה להוביל לענישה בהחלט כבדה. אם זו לא סיבה מספיק טובה לקבל סיוע מאת עו"ד תעבורה, ישנן סיבות נוספות לכך - המשיכו לקרוא.

מהו ביטוח סיעודי ומתי יש להפעילו?

הידעתם שכ-3.9 מיליון ישראלים מחזיקים בביטוח בריאות פרטי? בדומה למדינות מתוקנות נוספות בעולם, ביטוחים סיעודיים בישראל מבוססים על כמה שיטות שונות, כאשר כל מסגרות הביטוח מעוגנות בפוליסות מסוגים שונים. בעוד כי כל אזרח ישראלי זכאי לקבלת ביטוח סיעודי מטעם ביטוח לאומי, ביטוח זה נקרא למעשה ביטוח ממלכתי.

כל מה שצריך לדעת על מכינה קדם צבאית

כל מה שצריך לדעת על מכינה קדם צבאית כל המידע במאמר הקרוב לפרטים היכנסו לאתר >>

למה כל עסק חייב לשווק את עצמו בדיגיטל?

למה כל עסק חייב לשווק את עצמו בדיגיטל? כל המידע במאמר הקרוב >>
חפש באתר

מקורות מידע מומלצים ברשת

אורית צוקר - טיפול בחרדות וייעוץ זוגי

הולי בייגל - שירותי קייטרינג חלבי

לימודי הנדסה - הפקולטה להנדסה כימית

פיקסייל - הדפסת תמונות על חומרים

שטרן ושות’ - משרד רואי חשבון בצפון

תושב חוזר - כל מה שכדאי לך לדעת

תמיכה לעמותות - הקמה, רישום וייעוץ

לוח אירועים

  

סקר מקומי

את מי מהסטנדאפיסיטים הבאים הייתם רוצים לראות בנהריה?

  • שחר חסון
  • נדב אבקסיס
  • שלום אסייג

10 טיפים לפני שבוחרים ללכת לטיפול זוגי

Bookmark and Share
זוגות רבים עוברים עליות ומורדות במערכת היחסים אשר גורמת לריחוק וניתוק מבן או בת הזוג, רגע לפני שאתם מחליטים על טיפול זוגי וכן ייעוץ זוגי בקריות כדאי שתיישמו את הטיפים הבאים. טיפים אלה יעזרו לכם לשפר את מערכת היחסים ואף למנוע הליכה לייעוץ זוגי . אז מה הם הטיפים?

אל תבקרו את בן או בת הזוג שלכם - אחד הדברים שהרבה זוגות עושים מבלי לשים לב זה לבקר את בן או בת הזוג שלהם על פעולות שלא ביצעו או דרך הביצוע שלהם. ביקורות מצד בני הזוג מורידים לבן הזוג את הביטחון שהוא אינו טוב במה שהוא עושה. לכן חשוב לא לבקר את פעולות בן או בת הזוג ואף להימנע מביקורות או הערות שליליות.

היו סבלנים כלפי בן או בת הזוג שלכם - סבלנות היא פעולה חשובה ביותר בכל מערכת יחסים, ללא סבלנות של בני הזוג המערכת עלולה להיסדק ולהתפרק עם השנים. לכן חשוב להיות סבלנים כלפי בני הזוג גם אם אתם צודקים והם לא.

אל תגידו לבן הזוג מה לעשות – הערות, ביקורות, העלבות הם חלק מהדברים שאנו מטיחים בבן או בת הזוג מבלי לשים לב לכך. לכן חשוב לא להגיד לבן או בת הזוג מה לעשות ואיך לעשות, וכן לא להטיח בהם ביקורות, העלבות או הערות.

הניחו את מכשירי הנייד ומוצרים מסיחי ריכוז - העולם הטכנולוגי גרם לכך שאנו עסוקים כל היום בטלפונים הסלולאריים, טאבלטים ושאר מכשירים אחרים. בין אם זה לגלוש לאפליקציות, לבדוק מיילים. פעולות אלה מונעות מאיתנו לנהל שיחה עם בן או בת הזוג מה שגורם עם הזמן לריחוק. דיבור עם בן או בת הזוג על היום שהיה מונע מצב של טיפול זוגי בעתיד וייעוץ זוגי בקריות.

נסו לתקשר ולדבר על מה שמציק לכם, לא לשמור בבטן- לעיתים חוסר תקשורת מצד הבן זוג או בת הזוג או ריחוק גורם לא לתקשר ולשמור את מהדברים בבטון. הימנעו מלשמור את הדברים בבטן על מנת לא להגיע בבוא לייעוץ זוגי בקריות.

אל תוותרו על מגע- אל תוותרו על מגע בין אם זה החזקת ידיים, חיבוק, נשיקה ועוד. היזכרו בהתחלה שלכם שלא יכולתם להוריד את הידיים אחד מהשני. חבקו והרעיפו מחמאות על בן או בת הזוג ואחזו ידיים שאתם צופים בסרט יחדיו.

אל תכעסו על שינויים או תוציאו על בני הזוג- אל תכעסו על שינויים שאתם עוברים בחיים ותוציאו אותם על בן או בת הזוג שלכם. שינויים במהלך החיים בין אם זה באורח חים, תחומי עניין או מראה חיצוני. הקפידו להסתכל על הצד החיובי בכל שינוי שקורה בחיים. אל תתקעו בעבר והתקדמו הלאה.

אל תאשימו את בני הזוג במה שקורה- אל תאשימו את בן או בת הזוג במה שקורה לכם, הם לא אשמים במצב שאתם נמצאים. ככל שתאשימו אותם כך המרחק ביניכם יגדל ואף תגיעו למצב של חוסר תקשורת מה שמצריך טיפול זוגי בהמשך.

נשקו את בן הזוג שלכם- הקפידו לנשק את בן או בת הזוג שלכם ולהראות להם עד כמה הם חשובים לכם וחלק בלתי נפרד מחייכם. התחילו את הבוקר שלכם בנשיקה בטרם בן או בת הזוג הולך לעבודה, דבר זה ימנע מכם בעתיד טיפול זוגי.

סובלנות כלפי בן הזוג- סובלנות כלפי בן או בת הזוג חשובה מאוד במערכת היחסים ללא הקשבה, הכלה וסובלנות לא ניתן לתקשר אחד עם השני והתוצאה טיפול זוגי.

עוד בחדשות

10 טיפים לפני שבוחרים ללכת לטיפול זוגי
מה משפיע על הכלכלה שלנו?
סקר: רוב תושבי הצפון בעד מצלמות האכיפה סקר: רוב תושבי הצפון בעד מצלמות האכיפה
הילדה שריגשה את נשיא המדינה הילדה שריגשה את נשיא המדינה

תגובות תגובות
X