חדשות גלריות תמונות מגזין ספורט תרבות ופנאי חברה וקהילה חינוך ולימודים חיי לילה

מבזקי חדשות

ניקיון דירה לאחר שריפה – כל מה שחשוב לדעת

התקנת עמדת טעינה לרכב חשמלי על ידי חשמלאי

התקנת עמדת טעינה לרכב חשמלי על ידי חשמלאי כל המידע במאמר הקרוב!

טיפים שחשוב לדעת לפני שקונים קלנועית

קלנועיות הפכו לכלי עזר חיוני עבור אנשים רבים עם מוגבלות בניידות. בפניכם טיפים חשובים שכדאי לדעת לפני רכישת קלנועית >>

הדרכים הבטיחותיות ביותר לרכיבה על רייזר - טיפים שחייבים להכיר

הרייזר הוא רכב שטח פופולרי המציע חוויות מרגשות וביצועים מרשימים. עם זאת, כמו בכל כלי רכב ממונעים, יש לנקוט באמצעי זהירות על מנת להבטיח נסיעה חלקה ומהנה. במאמר זה, נדון בכמה מהטיפים החיוניים להרפתקה בטוחה עם רייזר.

לפני תביעת ביטוח לאומי? הגנו על עצמכם עם עורך דין

כאשר מדובר על הפעלת פוליסת ביטוח בריאות ממלכתי, יש להבין מי הגוף אשר אחראי על תביעות אלו, כיצד להכין את אסטרטגיית התביעה וכל מה שבין לבין אלו. קראו כאן מיהו האגף לביטוח לאומי וכיצד מתבצעת התביעה מולו.

עו"ד תעבורה והסדרי טיעון: אסטרטגיה נכונה בבית המשפט

בין אם מדובר על עבירות תנועה מסוג כזה או אחר, בתי המשפט בישראל נוטים במקרים רבים להחמיר עם הנאשמים, כאשר בחלק מהמקרים הפסיקה עשויה להוביל לענישה בהחלט כבדה. אם זו לא סיבה מספיק טובה לקבל סיוע מאת עו"ד תעבורה, ישנן סיבות נוספות לכך - המשיכו לקרוא.

מהו ביטוח סיעודי ומתי יש להפעילו?

הידעתם שכ-3.9 מיליון ישראלים מחזיקים בביטוח בריאות פרטי? בדומה למדינות מתוקנות נוספות בעולם, ביטוחים סיעודיים בישראל מבוססים על כמה שיטות שונות, כאשר כל מסגרות הביטוח מעוגנות בפוליסות מסוגים שונים. בעוד כי כל אזרח ישראלי זכאי לקבלת ביטוח סיעודי מטעם ביטוח לאומי, ביטוח זה נקרא למעשה ביטוח ממלכתי.

כל מה שצריך לדעת על מכינה קדם צבאית

כל מה שצריך לדעת על מכינה קדם צבאית כל המידע במאמר הקרוב לפרטים היכנסו לאתר >>

למה כל עסק חייב לשווק את עצמו בדיגיטל?

למה כל עסק חייב לשווק את עצמו בדיגיטל? כל המידע במאמר הקרוב >>
חפש באתר

מקורות מידע מומלצים ברשת

אורית צוקר - טיפול בחרדות וייעוץ זוגי

הולי בייגל - שירותי קייטרינג חלבי

לימודי הנדסה - הפקולטה להנדסה כימית

פיקסייל - הדפסת תמונות על חומרים

שטרן ושות’ - משרד רואי חשבון בצפון

תושב חוזר - כל מה שכדאי לך לדעת

תמיכה לעמותות - הקמה, רישום וייעוץ

לוח אירועים

  

סקר מקומי

את מי מהסטנדאפיסיטים הבאים הייתם רוצים לראות בנהריה?

  • שחר חסון
  • נדב אבקסיס
  • שלום אסייג

לאודי שלנו...

הגב' מיקי גולדווסר כותבת על 5 שנים של געגוע לבנה אודי גלדווסר
Bookmark and Share
חמש שנים עברו מיום חטיפתך. חמש שנים, כשבכל שנה, אנחנו נשאלים מחדש על הרגשותינו בלעדיך. שאלה קשה כשהתשובה אף קשה יותר. כי התשובה איננה רק הגעגועים אליך, אל החיים הטובים שהיו לנו, אל המבט כלפי עתיד שמח עם צחוקם של נכדים. התשובה היא 'ההחמצה'.

הגב' מיקי גולדווסר כותבת על 5 שנים של געגוע לבנה אודי גלדווסר

לא רק החמצה שלך ושל קרנית רעייתך, אלא החמצה של החברה הישראלית. גם אתה וגם קרנית פניתם ללמוד מקצוע שכל יעודו הוא לתקן עוולות שנעשות ע"י האנושות לכדור עליו הם חיים. למדתם את המקצוע 'איכות הסביבה' כשיעודכם היה לקיים את משמעות המילים 'איכות סביבה'.

איך אמר חבר שלך, עליך: "כששאלו את אודי למה לא הלך ללמוד הנדסת חשמל או מחשבים שם עושים את הכסף? הוא ענה שלא הכסף מעניין אותו אלא איכות החיים". לכן גם כל כך אופייני היה לך, לרדת מהאמר דקה לפני תחילת הסיור שממנו לא חזרת, ולהרים את עטיפת הופל שחבר זרק כלאחר יד לרצפה. להרים אותו ולומר לחבר שיזרוק את העטיפה לפח בתום הסיור.

כשאמרתי שהתשובה לשאלה שאנחנו נשאלים היא קשה כל כך, התכוונתי גם לתסכול הנוראי שמלווה אותנו מיום החטיפה. תסכול שנגרם מהחשיפה לזילות שהתקיימה במערכת הבטחונית לאורך שנים ארוכות. זילות שגם מתאפיינת בצורות התגובה הכל כך אופייניות לחברה הישראלית:" יאללה! מה אתה דואג, אחי" "יהיה בסדר, אחי" "עלי, אחי" אותן התגובות של זלזול בחיי אדם ולכן לא מצא לנכון, הפיקוד הרם בצבא, להנחית פקודות ברורות ואף החביא מידע מודיעיני רב מהפקודים בשטח.

כך, ילדי היקר, עוברות השנים והגעגעוגים רק גוברים. וכן, עדיין לא ספרתי לך שאת גלעד שליט עדיין לא החזירו. אני יודעת איך אתה מגיב. אני לא מעיזה להעלות את הדברים שלך על הנייר שעלול להשרף מעוצמת זעמך.

אז עכשיו, כשאתה מלאך שלנו, אנא, שמור לנו על עירנו אותה כל כך אהבת והנחל בינה למנהיגים אותה, שידאגו לקדם את העיר היפה הזו ולתת סיבה טובה לבני מחזורך ובני המחזורים הבאים אחריך, לחזור ולהתבסס כאן ולשוב ולשמוע צחוק ילדים מאושרים ובריאים.

עוד בחדשות

10 טיפים לפני שבוחרים ללכת לטיפול זוגי
מה משפיע על הכלכלה שלנו?
סקר: רוב תושבי הצפון בעד מצלמות האכיפה סקר: רוב תושבי הצפון בעד מצלמות האכיפה
הילדה שריגשה את נשיא המדינה הילדה שריגשה את נשיא המדינה

תגובות תגובות
X