חדשות גלריות תמונות מגזין ספורט תרבות ופנאי חברה וקהילה חינוך ולימודים חיי לילה

מבזקי חדשות

למה שקיות אריזה יכולות לשמש

למה שקיות אריזה יכולות לשמש כל המידע במאמר הקרוב לקריאת המאמר המלא לחצו >>

מתי צריך לקחת את הילד לטיפול רגשי

מתי צריך לקחת את הילד לטיפול רגשי כל המידע במאמר הקרוב לקריאת המאמר לחצו >>

מה היתרונות של שירותי משרד

מה היתרונות של שירותי משרד כל המידע במאמר הקרוב לקריאת המאמר המלא לחצו >>

האם ייעוץ עסקי יכול לעזור לעסק קטן

האם ייעוץ עסקי יכול לעזור לעסק קטן כל המידע במאמר הקרוב לקריאת המאמר לחצו >>

למה כדאי לשים מפיץ ריח בעסק

למה כדאי לשים מפיץ ריח בעסק כל המידע במאמר הקרוב לקריאת המאמר לחצו >>

היתרונות של הבאת עוזרת אישית מרחוק

היתרונות של הבאת עוזרת אישית מרחוק כל המידע במאמר הקרוב לקריאת המאמר לחצו >>

איך לבחור מאתר נזילות מקצועי

איך לבחור מאתר נזילות מקצועי כל המידע במאמר הקרוב לקריאת המאמר המלא לחצו >>

איזה חרקים כדאי להדביר מידי שנה

איזה חרקים כדאי להדביר מידי שנה כל המידע במאמר הקרוב לקריאת המאמר לחצו >>

איך לבחור חברת בניה קלה

איך לבחור חברת בניה קלה כל המידע במאמר הקרוב לקריאת המאמר לחצו >>
חפש באתר

מקורות מידע מומלצים ברשת

אורית צוקר - טיפול בחרדות וייעוץ זוגי

הולי בייגל - שירותי קייטרינג חלבי

לימודי הנדסה - הפקולטה להנדסה כימית

פיקסייל - הדפסת תמונות על חומרים

שטרן ושות’ - משרד רואי חשבון בצפון

תושב חוזר - כל מה שכדאי לך לדעת

תמיכה לעמותות - הקמה, רישום וייעוץ

לוח אירועים

  

סקר מקומי

את מי מהסטנדאפיסיטים הבאים הייתם רוצים לראות בנהריה?

  • שחר חסון
  • נדב אבקסיס
  • שלום אסייג

אוכל של בית חולים? אוכל של בית מלון!

בית החולים לגליל המערבי - נהריה מארח כנס ראשון מסוגו בארץ למנהלי מערכות מזון במוסדות בריאות
Bookmark and Share

בית החולים לגליל המערבי - נהריה מארח היום כנס ראשון מסוגו בארץ למנהלי מערכות מזון במוסדות. הכנס הוא פרי יוזמתו של מנהל מערך המזון בבית החולים מזה 8 שנים, אייל אלמוג, בוגר שנים ארוכות בתחום המסעדנות במלונות.

אלמוג: "המוטיב שהנחה אותי מכניסתי לתפקיד, היה הפיכת המטבח של בית החולים למסעדת מלון לכל דבר: אם זה באיכות האוכל, או בהבאת שפים, מאפים מתוקים או לחמים מיוחדים. הבטחתי לעצמי לשנות את הסטיגמה השלילית של "אוכל של בית חולים" ולהפוך האוכל המוגש למטופלים לחוויה קולינרית".

במסגרת מאמץ זה, פתח אייל פורום אינטרנטי למנהלי מערכי מזון בכל הארץ, שמטרתו ללמוד ממטבחים אחרים וממערכות אחרות ולשתף פעולה החל משיתוף מתכונים ועד תחרויות מזון למיניהם. עם האוכל בא התיאבון וחברי הפורום שגדל, ביקשו להיפגש ולהכיר זה את זה. גם את הכפפה הזאת הרים אלמוג, שיזם את אירוח הכנס הראשון מסוגו למנהלי מטבחים במוסדות בריאות, בבית החולים בנהריה.

בכנס ייקחו חלק שפים מפורסמים, שישתתפו בפאנלים וילמדו את מנהלי המטבחים כיצד ניתן לבשל אוכל גורמה תחת מגבלות של קהל גדול מאד, זמן, מוצרי גלם ומתקנים.

הכנס יתקיים לראשונה בבית החולים גליל מערבי, אך מארגניו האירוע מוסרים כי תקוותם היא שזוהי רק התחלתה של מסורת ארוכה

עוד בחדשות

למה שקיות אריזה יכולות לשמש
מה היתרונות של שירותי משרד
האם ייעוץ עסקי יכול לעזור לעסק קטן
איזה חרקים כדאי להדביר מידי שנה

תגובות תגובות
X