חדשות גלריות תמונות מגזין ספורט תרבות ופנאי חברה וקהילה חינוך ולימודים חיי לילה

מבזקי חדשות

למה שקיות אריזה יכולות לשמש

למה שקיות אריזה יכולות לשמש כל המידע במאמר הקרוב לקריאת המאמר המלא לחצו >>

מתי צריך לקחת את הילד לטיפול רגשי

מתי צריך לקחת את הילד לטיפול רגשי כל המידע במאמר הקרוב לקריאת המאמר לחצו >>

מה היתרונות של שירותי משרד

מה היתרונות של שירותי משרד כל המידע במאמר הקרוב לקריאת המאמר המלא לחצו >>

האם ייעוץ עסקי יכול לעזור לעסק קטן

האם ייעוץ עסקי יכול לעזור לעסק קטן כל המידע במאמר הקרוב לקריאת המאמר לחצו >>

למה כדאי לשים מפיץ ריח בעסק

למה כדאי לשים מפיץ ריח בעסק כל המידע במאמר הקרוב לקריאת המאמר לחצו >>

היתרונות של הבאת עוזרת אישית מרחוק

היתרונות של הבאת עוזרת אישית מרחוק כל המידע במאמר הקרוב לקריאת המאמר לחצו >>

איך לבחור מאתר נזילות מקצועי

איך לבחור מאתר נזילות מקצועי כל המידע במאמר הקרוב לקריאת המאמר המלא לחצו >>

איזה חרקים כדאי להדביר מידי שנה

איזה חרקים כדאי להדביר מידי שנה כל המידע במאמר הקרוב לקריאת המאמר לחצו >>

איך לבחור חברת בניה קלה

איך לבחור חברת בניה קלה כל המידע במאמר הקרוב לקריאת המאמר לחצו >>
חפש באתר

מקורות מידע מומלצים ברשת

אורית צוקר - טיפול בחרדות וייעוץ זוגי

הולי בייגל - שירותי קייטרינג חלבי

לימודי הנדסה - הפקולטה להנדסה כימית

פיקסייל - הדפסת תמונות על חומרים

שטרן ושות’ - משרד רואי חשבון בצפון

תושב חוזר - כל מה שכדאי לך לדעת

תמיכה לעמותות - הקמה, רישום וייעוץ

לוח אירועים

  

סקר מקומי

את מי מהסטנדאפיסיטים הבאים הייתם רוצים לראות בנהריה?

  • שחר חסון
  • נדב אבקסיס
  • שלום אסייג

תאמר מזון, לא אוכל

כך אמר השף המפורסם שאול בן אדרת בכנס שהתקיים בבית החולים גליל מערבי בנהריה. מטרת הכנס: לשנות את הסטיגמה השלילית בנוגע לאוכל של בית חולים.
Bookmark and Share

בית החולים לגליל המערבי - נהריה אירח את הכנס הראשון מסוגו בישראל, למנהלי  מערכות מזון במוסדות בריאות. הכנס הוא פרי יוזמתו של מנהל מערך המזון בבית החולים מזה 8 שנים, אייל אלמוג, בוגר שנים ארוכות בתחום המסעדנות במלונות.

אלמוג: "המוטיב שהנחה אותי מכניסתי לתפקיד, היה הפיכת המטבח של בית החולים למסעדת מלון לכל דבר: אם זה באיכות האוכל, או בהבאת שפים, מאפים מתוקים או לחמים מיוחדים. הבטחתי לעצמי לשנות את הסטיגמה השלילית של "אוכל של בית חולים" ולהפוך האוכל המוגש למטופלים לחוויה קולינרית".

במסגרת מאמץ זה, פתח אייל פורום אינטרנטי למנהלי מערכי מזון בכל הארץ, שמטרתו ללמוד ממטבחים אחרים וממערכות אחרות ולשתף פעולה החל משיתוף מתכונים ועד תחרויות מזון למיניהם. עם האוכל בא התיאבון וחברי הפורום שגדל, ביקשו להיפגש ולהכיר זה את זה. גם את הכפפה הזאת הרים אלמוג, שיזם את אירוח הכנס הראשון מסוגו למנהלי מטבחים במוסדות בריאות, בבית החולים בנהריה.

בכנס, לצד שפים מבתי חולים, השתתף מנהלת מסעדת היוקרה, השף שאול בן –אדרת. בן אדרת, חילק טיפים מקצועיים לבישול והגשה של אוכל גורמה, חילק מחמאות והסביר את החשיבות של אוכל בריא, טעים וטרי לחולה בבית חולים. בן-אדרת גם ביקש לשנות את הגישה לאוכל רק כדבר משביע, אלא כפעילות מהנה וחוויתית.

מנהל בית חולים גליל מערבי ד"ר מסעד ברהום:  בית החולים רואה בתהליך הקולינרי חלק בלתי נפרד מהתהליך הטיפולי שאליו נחשף המטופל. במסגרת הרצון לשפר את רמת האיכות והשירות בבית החולים אני שמח על קיום הכנס, ורואה בכנס זה צעד נוסף לשיפור השירות למען הקהילה."

עוד בחדשות

למה שקיות אריזה יכולות לשמש
מה היתרונות של שירותי משרד
האם ייעוץ עסקי יכול לעזור לעסק קטן
איזה חרקים כדאי להדביר מידי שנה

תגובות תגובות
X