את מי מהסטנדאפיסיטים הבאים הייתם רוצים לראות בנהריה?
שחר חסון
נדב אבקסיס
שלום אסייג
לראשונה: נשיאה אמריקנית לידידי בית החולים לגליל המערבי
דרוג:
חברה וקהילה |
עינב הדרי -שיווק, פרסום ותדמית בי"ח גליל מערבי, נהריה |
12/8/2010
זואי רייקיס מאומהה התמנתה השבוע בארה"ב לנשיאת ידידי בית החולים לגליל המערבי בארה"ב, והיא תפעל לחיזוק בית החולים ביחד עם נשיאת העמותה בישראל, רעיה שטראוס בן דרור.
הגברת רייקיס קיבלה את התואר באירוע שנערך באומהה, נברסקה, בהשתתפות עשרות אורחים ומכובדים. את בית החולים ייצגו מנהל בית החולים, ד"ר מסעד ברהום, מנהלת קשרי חוץ, איה קיפרשלאק, וממלא מקום מנכ"ל עמותת הידידים, אמיר ירחי.
ד"ר ברהום והגברת שטראוס העניקו לרייקיס מגילת קלף חתומה על ידי מנהיגי הדתות הגדולות באזור, והודו לה בשם 500,000 תושבי הגליל המערבי על התגייסותה למען בית החולים. על האיגרת המיוחדת חתמו הרב מייטליס, רב העיר נהריה, הארכיבישוף אליאס שקור, ארכיבישוף העדה היוונית – קתולית בישראל, השייח' מופק טאריף, המנהיג הרוחני של העדה הדרוזית בישראל, והשיח' סמיר עאסי, אימאם מסגד אל-ג'זאר בעכו.
לדברי ד"ר ברהום, מנהל בית החולים, "תמיכתם הגורפת של אנשי הדת באזור בבית החולים מוכיחה מעבר לכל ספק כי בית החולים הגליל המערבי משרת את כלל האוכלוסייה באזור ויש לו משמעות עצומה לתושבים. ידידי בית החולים בארה"ב יפעלו יחד עם ידידי בית החולים בישראל לחיזוק ותמיכה בבית החולים, כדי שנוכל להמשיך ולפתח את שירותי הבריאות שאנו נותנים לתושבי האזור".
בתמונה: ד"ר מסעד ברהום ורעיה שטראוס בן דרור מעניקים לזואי רייקיס מגילת קלף חתומה על ידי מנהיגי הדתות באזור הגליל המערבי.